Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ülkerli Nazmiye-Cemal Kıcıkoğlu İlkokulu

Telefon : 5370278888
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://nazmiyecemalkicikoglu.meb.k12.tr
Adres : ÜLKERLİ MAHALLESİ/GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL
VİZYON : ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SAYGI, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ BİR GELİŞME İÇEİSİNE GİREN, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ MODEL BİR OKUL OLMAK.
MİSYON : Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
BAŞARILAR : Öğrencilerimizin çevreci ve doğaya saygılı aynı zamanda okullarına olan bağlılığından dolayı temiz kullanma ve temiz tutma davranışlarından dolayı okulumuz 2013 yılında ´Beyaz Bayrak´ almıştır.

Öğretmen :3
Öğrenci :51
Derslik :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Başlama 08.40 Bitiş 13:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer (kömür)
Servis : Öğretmenlerimiz okulumuza ulaşımlarını Belediye otobüsü veya kendi özel araçları ile sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ise okulumuza ulaşımlarını yürüyerek sağlamaktadır. Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Gaziantep ilinden karşılıklı olarak köyümüze günlük beş sefer Belediye otobüsleri düzenlenmektedir. Bozuk ve stabilize yolumuz yoktur.Yolun yaklaşık 17 km si şehirler arası duble yoldur.Geri kalan kısmı ise asfalt tek gidiş geliştir.
Yerleşim Yeri : Köyümüz havadar bir yerdedir.Özellikle yazın bunaltıcı sıcağında köyümüzde ikindi vaktinden sonra iklim şartları oldukca rahatlatıcıdır. Genelde hayvancılık vardır.Bunun yanı sıra bağ bahçe meyve fıstık ve üzüm de yetiştirilmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 22 km. Ancak acil ihtiyaçlar için 7 km uzaktaki ´Aktoprak´ rahatlıkla gidilebilir. Aktoprak neredeyse küçük bir ilçe büyüklüğündendir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :